Tilknyt Domæne til Hjemmesiden

Tilknyt et Domæne til Hjemmesiden

Tryk på Redigér hjemmeside ud for hjemmesiden.

Mine Hjemmesider > Rediger hjemmeside

Vælg Gå til domæner i højre side.

Gå til domæner for at tilknytte ét eller flere domæner

Vælg derefter Tilknyt Domæne.

Tryk på Tilknyt Domæne for at åbne listen over domæner som kan tilkobles.

Mangler du et domæne? Køb et nyt domæne eller flyt dit eksisterende domæne til Bricksite først. Hvis hjemmesiden er på Bricksite Basic (gratis), bliver du bedt om at opgradere til Bricksite Premium (gennemfør købsprocessen, som beskrevet her).

Tilknyt nu alle relevante domæner til hjemmesiden ét ad gangen. Du kan forbinde så mange domæner, du ønsker, fra alle domæneforhandlere.

Lokale Domæner: Vælg domænet i oversigten og tryk derefter på Tilknyt. Gentag om nødvendigt.
Eksterne Domæner: Vælg Tilknyt eksternt domæne for at forbinde dine domæner fra en ekstern domæneforhandler (ekstern DNS-opsætning). Gentag om nødvendigt.

Typisk er hjemmeside online inden for få minutter, men det kan i visse tilfælde tage en times tid, før den er oppe at køre.

Husk at fortælle Google, at din hjemmeside eksisterer ved at registrere dig i Google Search Console, så man kan finde din hjemmeside på Google.

Opdateret den: 16/02/2024