Artikler om: Mit Bricksite Selvbetjening
Denne artikel er også tilgængelig på:

Opsig dit abonnement

Tryk på Brugerikonet øverst til højre og vælg Abonnementer

Tryk på de tre prikker (•••) ud for produktet, der ønskes opsagt.

Tryk på Afmeld abonnement.

Vælg her din begrundelse for opsigelsen. Vi anvender dit valg til at føre statistik og forbedre Bricksite.

Ønsker du også domænet opsagt, eller skal hjemmesiden slettes helt, så skal dette gøres separat.

Hjemmesiden forbliver aktiv indtil udløbet af den forudbetalte periode. Vær sikker på, at du modtager en bekræftelse på opsigelsen i din email (husk også at tjekke i spam). Hvis du ikke modtager noget, så er produktet ikke opsagt.

Gammel selvbetjening

Du opsiger domænet og sletter hjemmesiden, samt lukker din bruger separat.

Quick-Guide

Tryk på BetalingAbonnementer i menulinjen.

Tryk på linjen ud for produktet, der skal opsiges.

Tryk på Opsig Produkt.

Vælg til sidst, om produktet skal opsiges med det samme eller på udløbsdatoen.

Hjemmesiden forbliver aktiv indtil udløbet af den forudbetalte periode. Vær sikker på, at du modtager en bekræftelse på opsigelsen i din email (husk også at tjekke i spam). Hvis du ikke modtager noget, så er produktet ikke opsagt.