Gem en Kopi af Hjemmesiden

Tryk på de tre lodrette streger ( ≡ ) ude til venstre i menulinjen.

Tryk på Opret en kopi af hjemmesiden.

Giv hjemmesiden et navn, så du lettere kan finde den i din oversigt, fx eksempel-dk_17mar2022.

Tryk på Gem.

Hvis du advares om, at du navigerer væk fra siden eller, at dine ændringer ikke gemmes, så kan du blot ignorere dette og trykke OK / Genindlæs / Forlad (afhængigt af browser).

Vent på, at siden med det nye navn indlæser, og Udgiv den nye hjemmeside.

Hvis du bruger Premium: Herefter skal du forbinde dine domæner til den nye hjemmeside.

Opdateret den: 28/03/2022