Opret Hjemmeside – Kom godt i gang med Bricksite

Hjerteligt velkommen til Bricksite!

Når du første gang skal oprette din hjemmeside, vil du have mulighed for at vælge et design ved hjælp af den grønne knap:

Her kan du bladre igennem de forskellige skabeloner, og vælge dén der passer til dig

Sådan kommer du i gang

Det anbefales, at du strukturerer din hjemmeside ligesom en bog. Ud fra denne metafor bør du strukturere hjemmesidens indhold efter logiske opdelinger, som skaber en rød tråd og giver mening for hjemmesidens besøgende (dine "læsere"!). Der skal være en rød tråd i indholdet på din hjemmeside, så alle kan følge med. Der er en årsag til, at mange sproguddannede sidder og udarbejder hjemmesider og dokumentation — det kræver en indsats, og at man gør sig umage, for at det lykkes.

Din Bricksite-hjemmeside består grundlæggende af en til flere sider, som igen er underopdelt i sektioner, og elementer. Hver sektion kan indeholde flere elementer. Et element kan være en overskrift, underoverskrift, brødtekst, logo/grafik, video, billeder, eller din helt egen HTML-kode. Du kan indsætte én af hver type element i de fleste sektionstyper.

Det første, du vil se inde på din hjemmeside, er HOME–siden. Det er hjemmesidens forside, og her starter du. Bricksite har designet en række præfabrikerede sektionstyper til hvert sit formål. Footer-sektionen sidder fast (sektionen i bunden) og den har nogle særlige elementtyper, herunder sociale ikoner til dine kontaktoplysninger. Galleri-sektionen giver dig mulighed for at oprette et flot billedgalleri, mens Funktioner-sektionen giver dig mulighed for at fremhæve tilbud. Der er en masse sektionstyper af vælge mellem, så det er bare at prøve sig frem — du kan ikke gøre noget forkert.

Gode vejledninger til at starte med

Vi anbefaler, at du giver dig i kast med at blive komfortabel med systemets mange muligheder. Du behøver nemlig ikke at designe alting fra bunden eller være eksperten — vi har udviklet systemet til at gøre dit arbejde nemt og hurtigt, når du først er igang. Men husk: alt nyt kræver læring og tilvænning. Rom blev ikke bygget på en dag, så tag det stille og roligt. Dit arbejde gemmes automatisk, så du kan altid forlade det og vende retur senere.

Du er velkommen til at bruge søgefeltet øverst her på siden for at søge i hele Bricksites vejledningsbibliotek, eller bruge kategorierne til at finde hjælp. Kundeservice er her for at besvare alle dine spørgsmål — så tøv ikke med at skrive i chatten herunder eller via vores kontaktformular. Vi hører meget gerne fra dig; også hvis du for tiende gang har glemt, hvordan det nu er, man fjerner den genstridige popup!

Opret en Side
Indsæt Sektion
Elementer
Links - Generelt

Opdateret den: 28/04/2022