TIP. Ønsker du at oprette en underside, så først lav en almindelig side som anført nedenfor, og derefter se her.

Tryk på det grønne plus ( + ) nede i højre hjørne og vælg Ny Side.

Vælg, om du vil oprette en Ny Blank Side; eller vælg en af skabelonerne under linjen.

Navngiv siden og klik på Tilføj Side.

Nu bliver du spurgt, om du vil have et menupunkt til siden i din menulinje. Dette opretter systemet for dig, hvis du vælger Ja.

Du kan også sagtens tilføje menupunktet manuelt senere.