Opret Emailadresse - Køb Bricksite Mail

Indhold

Har jeg brug for en professionel emailadresse?
Køb Bricksite Mail
Kom i gang med Bricksite Mail

Har jeg brug for en professionel emailadresse?

Det vil i de fleste tilfælde give et bedre og mere professionelt indtryk af din virksomhed, forening, eller erhverv. Samtidigt får du adskilt dine private emails fra dine erhvervsrelaterede emails, hvilket rent juridisk og praktisk viser dine kunder, at du værner om deres persondatasikkerhed.

Hvad får jeg?

Krypteret & Sikker Email (læs mere her)
Global adgang fra enhver enhed (se vores topmoderne webmail her)
Ubegrænset antal aliasser (læs mere her)
5 GB plads pr. mailboks (kan opgraderes)
De nyeste teknologier, herunder IMAP4 og SPF

Nyhedsbreve og Massemail

Det er ikke tilladt at anvende Bricksites mailløsning til at udsende massemail / nyhedsbreve til et stort antal modtagere. Hertil bør du anvende en dedikeret løsning til udsendelse af nyhedsbreve. Du kan dog undtagelsesvist godt benytte Bricksite Mail til nyhedsbreve med et begrænset antal modtagere. Vi begrænser den månedlige udgående volumen til max 500 emails. Det betyder, at hvis du udsender ét nyhedsbrev til 200 modtagere, så har du brugt 40% af dit månedlige forbrug. Overskrides grænsen på de 500 emails, eller modtager vi klager om spam eller misbrug, så spærres din adgang uden mulighed for refusion, jf. Bricksites Betingelser.

Køb Bricksite Mail

Det lyder fedt! Så følger du bare denne vejledning, og opstår der forvirring eller spørgsmål undervejs, så kan du chatte med os nederst til højre her på siden.

Hvis du kommer fra en anden emailudbyder: Tag en backup af alle dine eksisterende emails og kontakter, før du går i gang.

Når dette er gjort: Tryk på fanen Mail i menulinjen inde på Bricksite Selvbetjening.

Vælg domænet i oversigten, som emailadressen skal ende på.

Vær opmærksom på, at du ude i verden kan opleve begrænset understøttelse af emailadresser med accenttegn, såsom æ ø å. Køb et ekstra domæne uden accenttegn.

Tryk på Opret Emailadresse.

Mail > vælg domænet i oversigten øverst til højre > Opret Emailadresse

Scroll ned og vælg Tilføj til kurv.

Vælg antallet af primære emailadresser, du har brug for, med slideren (husk, at aliasser er gratis). Antallet af emailadresser kan du altid ændre efter behov.

Bekræft prisen ved at trykke på Tilføj til kurv og gennemgå resten af betalingsflowet.

Tryk på fanen Mail i menulinjen.

Tryk på Opret Emailadresse.

Udfyld mailboksens navn, og dine informationer.

Koden skal bestå af 10–54 tegn, heraf mindst 1 lille bogstav, 1 stort bogstav, 1 tal og 1 symbol. Koden kan ikke indeholde tegnene æ ø å ö ä ü ß.

Klik på "Opret Email Adresse" og udfyld oplysningerne

Gentag disse trin for hver mailadresse, du har købt.

Nu er du klar til at bruge din nye emailadresse ved Bricksite!

TIP. Træk dette link (Bricksite Webmail) op i dine bogmærker eller ud på dit skrivebord for at gemme et ikon, du altid kan trykke på for at logge ind på webmailen.

Kom i gang med Bricksite Mail

Ændr sproget på webmailen til dansk under Settings > User Interface.
Herunder har du også mulighed for at ændre tidsformatet til 24h-format samt andre sprog- og regionale indstillinger.

Øg sikkerheden

Du kan indstille tofaktorgodkendelse på webmailen, så du er ekstra sikret mod hackere. Det betyder, at hackere får meget svært ved at logge ind på webmailen, selv hvis de kender din adgangskode.
Hvis du oplever problemer med spam, så kan du under Indstillinger for uønsket post ændre Tærskelniveau til Høj / Meget Høj.

Opsætningsvejledning

Her finder du vejledninger til Opsætning i bl.a. Outlook, Apple Mail, Gmail.

Webmail

Du kan benytte vores Webmail fra enhver netforbundet enhed i verden.
Husk endelig at logge ud efter brug, hvis du benytter en offentlig computer på fx et bibliotek.
Gå ind i webmailindstillingerne, hvis du har brug for at ændre sproget til dansk. Her kan du også indstille din tidszone, samt ændre tids- og datoformatet (og meget andet).

Migrering af Emails og Kontakter fra din gamle emailadresse til Bricksite Mail

Hvis du har behov for at flytte emails og kontakter over til Bricksite, så se her (avanceret).

Opdateret den: 05/07/2022