Omdøb side

Gå ind på Sideoverblikket.

Tryk på sidens navn og skriv et nyt navn.

TIP. Sidens URL bliver også ændret, når du ændrer sidens navn. Hvis din side hedder Kontakt så vil URL'en hedde eksempel.dk/kontakt. Du kan derved styre dine URL'er ved at omdøbe siderne.
Du kan ikke omdøbe forsiden (HOME). Derudover må to eller flere sider ikke have samme navn, idet hjemmesiden dermed ikke kan udgives korrekt.

Klik et blankt sted uden for titelfeltet med musen for at gemme ændringen.

Udgiv hjemmesiden.

Hvis du også vil have omdøbt menupunktet til siden, så se her.

Du kan også ændre teksten i browserens fane. Når du besøger bricksite.dk, så står der Bricksite - Lav din egen hjemmeside hurtigt og nemt, start 100% gratis oppe i fanen. Dette kan du også gøre på din hjemmeside på sideniveau under SEO-indstillingerne.

Opdateret den: 17/11/2022