Menuen - Drop-down Undermenu

Undermenu

Gå ind på Menuindstillinger > fanen Element.

Tryk på Tilføj links i menu nederst i vinduet.

I den boks, der popper op, vælger du Tilføj Knap.

Giv det nye menupunkt et navn og klik igen på Tilføj Knap.

Nu ligger der to menupunkter i menulinjen, som begge er hovedmenupunkter.

Tryk igen på Menuindstillinger > Element.

Det nye menupunkt, du har lavet, skal ligge under hovedmenupunktet, som det skal være undermenu til. Dette gør du med op/ned-pilene i boksen.

Klik nu på den lille pil ( > ) ud for det nye menupunkt, som skal være et undermenupunkt.

Tjek, at undermenupunktet ser rigtigt ud i menulinjen, og husk at rydde cachen hvis det ser forkert ud.

BEMÆRK: Det øverste menupunkt ikke både kan være et link og en dropdown-menu på samme tid. Her skal du vælge, om du hellere vil have et link på knappen, eller undermenupunkter.

Opdateret den: 29/09/2021