Mailopsætning - Thunderbird

Thunderbird

Opret en ny mailkonto på knappen Mail.

Udfyld dine loginoplysninger til Bricksite Mail, og klik på Fortsæt.

Udfyld indstillingerne til Bricksite Mail som angivet herunder.

Feltet Godkendelse kan godt finde på at skifte af sig selv. Den skal stå på Almindelig Adgangskode begge steder.

Klik på Opret konto.

Virker det ikke?

Vi anbefaler følgende opsætning til sikker mail:

Indgående: Port 993 med SSL/TLS og med Almindelig Adgangskode.
Udgående: Port 465 med SSL/TLS og med Almindelig Adgangskode.

Alternativt kan du bruge den usikre opsætning:

Indgående: Port 143 og Ingen forbindelsessikkerhed og med Almindelig Adgangskode.
Udgående: Port 587 med STARTTLS eller Ingen forbindelsessikkerhed og med Almindelig Adgangskode.

Opdateret den: 08/03/2022