Links - Email og Telefonnummer

Indhold

Generelt
Link til Emailadresse
Link til Telefonnummer

Generelt

Når brugeren trykker på denne type links, så åbnes brugerens emailklient lokalt på computeren eller ringer til nummeret. Du bør bruge funktionen sammen med elementtypen Sociale Ikoner og indsætte et email- og telefonikon.

TIP. Denne funktion kræver, at brugeren har indstillet sin emailklient på sin computer. Hvis ikke brugeren har gjort dette, så vil der ikke ske noget, når man trykker på linket. Vi anbefaler kraftigt, at du benytter den indbyggede kontaktformular for at komme uden om dette problem. Derudover virker telefonnummer-links generelt kun fra telefoner.

Link til Emailadresse

Klik på en knap eller et socialt ikon og vælg Link til... > Mail.

Herefter indtaster du din emailadresse.

Gem og Udgiv hjemmesiden.

Bestem emnefeltet.

Skriv denne kode: mail@eksempel.dk?subject=Min tekst til emnefelt, hvor du erstatter det med din egen emailadresse og teksten efter ?subject= med din egen.

Gem og Udgiv.

Kontroller, at emnefeltet vises, når man trykker på knappen.

Link til Telefonnummer

Klik på en knap eller et socialt ikon og vælg Link til... > Telefon.

Indtast telefonnummeret med landekode.

Gem og Udgiv hjemmesiden.

TIP. Du kan have parenteser, mellemrum, bindestreger og punktummer med i telefonnummeret, fx +45.12345678 eller +1-(555)-555-1234, hvis du har lyst til det.

Opdateret den: 02/11/2021