Kopier Sektion

Du har to muligheder i forhold til at kopiere sektioner.

Du kan vælge at klone (duplikere) en sektion, så du får en identisk, men separat, sektion.
Du kan også krydsreferere en sektion, således at du får en identisk sektion, som er koblet til den oprindelige sektion. Det vil sige, at hvis du laver ændringer i den oprindelige sektion, så opdateres alle de kopierede sektioner også. Dette er især smart i footeren, eller på andre sektioner, som skal være ens på alle sider.

Klik på et sted i sektionen og før musen over de to prikker ( : ) ud for Sektionsindstillinger.

Tryk på Klon-symbolet ( ⎘ ).

Gå nu hen på den side, hvor sektionen skal indsættes, og indsæt en ny Sektion på det blå plus ( + ) mellem sektionerne, hvor kopien skal indsættes.

Nederst i sektionsoversigten vælger du [Indsæt].

Du vælger nu om sektionen skal Klones (duplikeres) eller indsættes som en Reference.

Opdateret den: 18/08/2020