Artikler om: Mit Bricksite Selvbetjening

Køb Classic Pro Til Det Gamle Bricksite

Classic er et udgået produkt. Du kan kun købe abonnementet CLASSIC PRO, hvis du har en eksisterende hjemmeside i det gamle Classic–system.

Køb Classic Pro.

Log ind på din hjemmeside

Tryk på Mit Bricksite ude til højre

Hvis du har flere hjemmesider: Vælg nu den hjemmeside i oversigten, som du vil købe Classic Pro til.

Du bliver nu taget til det nye betalingssystem. Her vælger du Køb Classic Pro.

Til sidst vil du blive præsenteret for en ordreoversigt, hvor du kan indtaste en eventuel rabatkode inden du går til betaling.

Klik til sidst på Bestilling og tjek dine oplysninger efter. Indtast evt kortoplysninger og fuldfør betalingen.

Hvis du ønsker et domæne forbundet, som ikke allerede er forbundet, så skal du huske at kontakte Bricksite Support, som skal gøre dette for dig i det gamle Classic.

Opdateret den: 13/06/2022