Indsæt Sektion

Din hjemmeside ved Bricksite er opdelt i Sider, som er opdelt i Sektioner, som igen er opdelt i Elementer i hver sektion. Denne vejledning viser dig, hvordan du indsætter en sektion.

For at indsætte en ny sektion, skal du klikke på det blå plus ( + ), som du finder mellem sektionerne, hvor du ønsker den nye sektion.

Vælg en kategori. Hver kategori har mange valgmuligheder.

TIP. Vi anbefaler, at du kigger alle dine valgmuligheder igennem, indtil du er tilpas inde i systemet, så du ved, hvad der er muligt.

Klik på en skabelon for at indsætte den.

Du bliver spurgt om du vil anvende hjemmesidens stil. Det betyder, at sektionen får samme skrifttyper og skriftstørrelser som de øvrige sektioner på din hjemmeside.

Opdateret den: 05/08/2020