Indlejr HTML - Sektion / Body

Vi kan ikke garantere, at tredjepartskode er kompatibelt og virker korrekt.

Først indsætter du en blank sektion. Du kan godt bruge andre typer sektioner, men ofte vil du få det bedste resultat med en hvid baggrund i sektionen.

Indsæt et Element af typen Widget <> i sektionen.

Der popper nu en boks op. Her skal du oftest vælge Inline (hvis det er en video, eller andet der skal køre i baggrunden, vælger du Media (i baggrunden).

Vælg Custom i widgetvælgeren.

Gå herefter til fanen Kode.

Markér hele den eksisterende kode i feltet og slet den.

Herefter kan du indsætte din egen kode i feltet med de indbyggede genvejstaster i Windows/Mac.

Din kode må ikke indeholde usikre links, da den ellers ikke kan vises på hjemmesiden. Alle links skal have foranstillet https://.

Husk at Gemme.

Udgiv hjemmesiden.

TIP. HTML–koden vises sommetider kun på den udgivne version af hjemmesiden og ikke inde i hjemmesideværktøjet.

Opdateret den: 05/10/2021