Classic er et udgået produkt og er lukket for kundetilgang. Eksisterende kunders hjemmesider i det gamle Classic fortsætter pt. uden ændringer. Vi opdaterer dig direkte pr. email, via sociale medier og på www.bricksite.dk, inden vi lukker helt ned for Classic, så du kan nå at tage en kopi af dit indhold, inden det bliver slettet. Vi anbefaler alle kunder hurtigst muligt at opgradere til Bricksite 3.

Hvis man vil indsætte eksempelvis noget fra en 3. part. Det kunne være annonce, spil eller kalender fra Google, kan man i alle tekst-afsnit eller felter på forsiden indsætte en html-kode (iframe). Man kan ikke indsætte en sådan kode direkte i et tekst-afsnit.

VIGTIGT: Du skal være sikker på at det du indsætter kommer fra en pålidelig kilde, da det kan skade din hjemmeside, hvis du indsætter en skadelig kode.

VEJLEDNING:

Brug et nyt og tomt tekst-afsnit og klik med musen i feltet

Kopier den ønskede kode ind i feltet

Klik på "OK" og herefter "Gem og Luk"