Indlejr en PDF og Andre Filer

Indhold

Integration gennem den indbyggede widget
Manuel integration med HTML

Integration gennem den indbyggede widget.

Når din fil er uploadet til en tjeneste efter eget valg (fx Google Drev, Onedrive, Dropbox), så skal du dele filen med et offentligt link (eksemplet her er taget fra Google Drev).

Get Link > Anyone with the link > Viewer > Copy link

Du får nu et link, som du kan bruge til at dele PDF'en på din side. Husk at der under tilladelser skal stå Alle med linket kan se, da filen ellers viser en fejl, når slutbrugere besøger din hjemmeside.

For Google Drev er det vigtigt, at du ændrer /view?usp=sharing i slutningen af linket til /preview.

Indsæt en sektion af typen PDF Widget på din hjemmeside (den kan kendetegnet ved, at der står Tax Forms på skabelonen).

Klik på PDF-widget og vælg Rediger rå.

Her kan du så indsætte det link, som du har kopieret inde fra Google Drev.

Manuel integration med HTML

Du kan manuelt styre oplevelsen ved at indlejre filen manuelt.

Find filen på Google drev, Onedrive, Dropbox, og tryk på Åbn i nyt vindue > Integrer element.

Du får nu præsenteret en kode, som du kopierer og indlejrer som HTML i en Sektion. Du kopierer og indsætter koden med de indbyggede tastaturgenveje til formålet indbygget i dit operativsystem.

De to parametre i koden, width / height, styrer størrelsen på filen, når den indsættes på din side. Mange vælger at ændre til width="100%;" for at få sektionen i fuld bredde.

Opdateret den: 30/11/2021