Hvorfor gemmer mine ændringer ikke?

Løsning 1: Ryd browsercachen (mest almindeligt)

Din browser gemmer en kopi af din hjemmeside. Dette er noget, den gør for at indlæse siden hurtigere, når du besøger den igen. Dette betyder også, at det måske er en gammel kopi af hjemmesiden, du får vist.

Se, hvordan du rydder din cache.

Løsning 2: Ikke Udgivet Ændringerne

Hver gang, at du vil offentliggøre ændringer, så skal din side Genudgives.

Løsning 3: Forkert hjemmeside valgt under Sider og Domæner

Hvis du på et tidspunkt har oprettet en kopi af din hjemmeside, eller omdøbt den, skal du vælge den nye hjemmeside under Sider og Domæner. Dit domæne viser nemlig kun den hjemmeside, du selv har forbundet med domænet.

Løsning 4: Inaktivitet

Du bliver automatisk logget ud af Editor efter ca. 10 minutters inaktivitet. Sørg derfor for at genindlæse Editor en gang imellem med.

Løsning 5: Flere samtidige brugere

Kun 1 person kan redigere hjemmesiden ad gangen.

Løsning 6: Flere editors åbne samtidig

Du må kun åbne redigeringsværktøjet i 1 fane i 1 browser1 computer.

Løsning 7: Adblocker / Annonceblokering kan drille

Har du annonceblokering installeret i din browser, bør du deaktivere denne på bricksite.dk, bricksite.com og bricksite.net. Disse apps tror fejlagtigt, at gemmefunktionen er en reklame, og blokerer den derfor. Vi viser aldrig reklamer, så det er ikke nødvendigt at have annonceblokering hos os.

Løsning 8: Benyt en computer til redigering

Vi anbefaler at du benytter en computer med Google Chrome.

Vi tilbyder IKKE redigering via telefoner og tablets / iPad.

Opdateret den: 04/04/2022