Hvordan opgraderer jeg til Bricksite 3?

Bricksite 3 udrulles i etaper

Det er desværre ikke muligt for eksisterende kunder at opgradere (endnu). Du kan dog få et smugkig på betaudgaven af Bricksite 3, hvis du er ny kunde, eller hvis du som eksisterende kunde opretter en ny bruger.

Det er planen, at Bricksite 3 åbnes op for alle kunder snart; men der er nogle ting, vi lige skal have på plads først.

Vi glæder os til at præsentere en helt ny måde at redigere din hjemmeside på. Vi har lyttet til vores kunder, og Bricksite 3 tager alt det bedste fra Bricksite Classic og Bricksite 2 og krydrer det med de nyeste teknologier. Dette sikrer, at dit arbejde bliver så nemt og smidigt som muligt, så du kun skal fokusere på det, der er allermest vigtigt: at designe din hjemmeside.

Bricksite 3 byder på

Lynhurtig og responsiv hjemmesideredigering
Flotte nye layouts
Helt ny blogfunktion, der gør det sjovt at skrive indlæg
Skift skrifttyper og farver på tværs af hjemmesiden med få klik
Nemmere redigering med drag-n-drop af sektioner og elementer
Øjeblikkelig udgivelse af hjemmesider
Tag undersider offline
Indbygget cookie-blokering, der lever op til de nyeste persondataregler
Lazy-loading af indhold og billeder
Og meget, meget mere...

Bricksite 3 Splash Screen Eksempel.

Opdateret den: 08/07/2022