Hvad er globale typografier og hvordan virker de?

I Bricksite kan du redigere globale farver, globale knapper og globale typografier.

En global "funktion" betyder at hvis den ændrer den i globale indstillinger, så træder denne ændring i kraft på ALLE dine sider.
Hvis du eksempelvis redigerer en global knap indstillinger fra at bruge hvid tekst til sort, så vil den bruge sort tekst alle steder på din hjemmeside.

Hvad kan de globale typografier?

Globale typografier betyder at du kan ændre udseende, størrelse og farve på specifikke tekst-elementer på hjemmesiden.
Eksempelvis: Menuen, brødtekster, H1, H2, H3 overskrifter, links, mv...

Sådan bruger du globale typografier

Vælg "Typografi" i sidemenuen til venstre

Vælg den typografi du ønsker at lave rettelser på

Bemærk: det er en fordel at kunne se (visuelt) en sektion eller et element på siden, som du er i gang med at rette.