Forhandlerhåndtering og Registranthåndtering ved Punktum.dk

Vi er desværre forsinkede med Forhandlerhåndtering grundet massive tekniske problemer ved Punktum.dk, som har varet siden september 2021. Du kan derfor pt. ikke vælge tilvælge denne mulighed. (opdateret 15. jun. 2022)

Indhold

Forhandlerhåndtering
Registranthåndtering
Yderligere Information

Hvis du har et .dk–domæne, så giver Punktum.dk dig to valg: Forhandlerhåndtering og Registranthåndtering. Bricksite og Punktum.dk anbefaler, at du vælger Forhandlerhåndtering, som er den simpleste løsning for dig: Du modtager dermed kundeservice og regninger samlet ét sted — gennem Bricksite. Læs mere om mulighederne herunder.

Forhandlerhåndtering

Med Forhandlerhåndtering kan Bricksite hjælpe dig med dit domæne i hele vores åbningstid, alle ugens dage. Det kræver bare, at du giver os lov til det.

Bricksite anbefaler, at du giver os lov til at hjælpe dig med dit domæne. Du giver os lov ved at aktivere Forhandlerhåndtering på dine domæner. Det er vigtigt for os at understrege, at domænet stadig er dit, og at du til enhver tid kan tilbagekalde dit samtykke og selv stå for administrationen af dit domæne.

Forhandlerhåndtering har disse fordele for dig:

Alt foregår gennem Bricksite, og du slipper for Punktum.dk [1]
Betaling af dit domæne [2]
Automatiske domæneflytninger
Opsigelse af domæner
Genopretning af domæner
Overdragelse ved ejerskifte
Opdatering af kontaktoplysninger
Ventelistehåndtering
Beskyt dine domæner med DNSSEC med et enkelt klik, så hackere ikke kan kapre forbindelsen til din hjemmeside.

[1] Med meget få undtagelser. Du vil stadig skulle MitID-verificere dig selv gennem Punktum.dk, første gang du opretter domænet.
[2] Betalingskort er påkrævet for at være kunde ved Bricksite. Vi tager mod Dankort, VisaDankort, Visa samt Mastercard.

Registranthåndtering

Såfremt du selv ønsker at stå for alt omkring dit domæne, så vælger du blot Registranthåndtering.

Hvis du vælger Registranthåndtering, så bliver der spærret for, at Bricksite kan hjælpe dig med dit domæne. Du vil på egen hånd skulle stå for flytning, betaling, vedligehold af kontaktoplysninger, ejerskifte og opsigelse af dit domæne. Hvis du oplever problemer, eller har spørgsmål til domænet, så skal du drage kontakt til Punktum.dk, da Bricksite ikke vil have adgang til at kunne hjælpe dig.

Registranthåndtering medfører:

Du må acceptere at skulle kontakte flere firmaer for at få hjælp med dine domæner og abonnementer
Du er selv ansvarlig for at betale domænet rettidigt
Domæneflytninger kræver en aktiv indsats fra din side
Du skal selv opsige dit domæne rettidigt
Genoprettelse af domæne ved overskreden betaling mod et gebyr
Overdragelse ved ejerskifte
Du vedligeholder selv dine kontaktoplysninger ved Punktum.dk. Bemærk, at forkerte kontaktoplysninger kan medføre sletning af domænet
Ingen ventelistehåndtering
Du står selv for at beskytte dit domæne mod hackingangreb.

Yderligere information

Lær mere om mulighederne ved Punktum.dk (eksternt link).

Opdateret den: 04/03/2024