Forbind dit eget domæne til Hjemmesiden

For at tilkoble et domæne til din hjemmeside, skal du først sørge for at den er udgivet, og opgraderet til Premium

Tilknyt dit domæne til hjemmesiden

For at tilknytte dit domæne, skal du vælge "Domæner" på den givne hjemmeside, og herefter "Tilknyt Domæne".

Menuen vil nu bede dig om at vælge et domæne

Vælg et domæne og klik på "Tilknyt".

Har du et domæne hos en anden udbyder?

For at tilknytte et domæne, der ikke ligger hos Bricksite, skal du først opsætte DNS hos din udbyder. Se hvordan i denne vejledning.

Det kan tage op til en time før DNS opsætningen slår igennem, og du vil kunne fortsætte. Dette afhænger af din udbyder.

Når DNS er opsat, kan du vælge "Tilknyt eksternt domæne" i popupen ved "Tilknyt Domæne".

Indtast dit domæne og vælg endnu en gang "Tilknyt Domæne"

Systemet vil nu kontrollere at din DNS er sat korrekt op - hvis ikke, vil du få en besked herom.

I dette tilfælde er vores A-Record ikke sat korrekt