Flyt Domæne til Bricksite

Gør dit liv lettere ved at samle domæne, hjemmeside og mail hos Bricksite.

Bemærk - hvis du har mail på dit domæne hos din nuværende udbyder, anbefaler vi at du kontakter os før du bestiller en flytning af domænet, så vi kan finde den bedste løsning på din flytning.

Flyt et domæne

For at flytte et .dk domæne til Bricksite, skal du klikke på fanen "Domæner".

Hvis ikke du har et domænenavn hos os i forvejen, vil du få vist denne skærm. Ellers tryk "Køb domæne" øverst til højre.

Søg på det domæne, du ønsker at flytte til Bricksite

Det fremgår af listen, at domænet er optaget. Klik på domænet for at starte flytningen.

Bekræft flytningen - her skal du bruge dit AUTH-ID

Se hvordan du finder dit AUTH-ID i denne vejledning

Gennemfør ordren

Din domæneflytning er nu bestilt!

Opdateret den: 19/12/2023