Fjern banneret i bunden af hjemmesiden (Bricksite Branding)

Som gratis bruger af Bricksite har vi placeret et lækkert banner i bunden af din hjemmeside. Banneret fortæller at du har bygget din hjemmeside med Bricksite og giver andre mulighed for at gå direkte til Bricksite.dk ved at klikke på det.

Sådan fjerner du banneret i bunden af din hjemmeside:

Rediger din hjemmeside

Scroll ned til bunden af din hjemmeside og find det blå Bricksite banner

Tryk på "slet" i højre side af banneret

Opgrader til Premium

Udgiv din hjemmeside igen (det kan være nødvendigt at trykke på "slet" igen på banneret)

Indenfor 10-15 vil din hjemmeside være opdateret og dit banner er nu væk 🪄🎉

Opdateret den: 05/10/2022