Fejl - Din forbindelse er ikke privat

Er jeg blevet hacket!?

Ro på! Fejlen skyldes i langt størstedelen af tilfældene, at sikkerhedscertifikatet på din hjemmeside er udløbet; og i nogle få særtilfælde, at du har indsat indhold via en ukrypteret iframe på din hjemmeside.

Certifikatet skal af sikkerhedsmæssige årsager fornyes hver anden eller tredje måned. Det gør vores systemer automagisk, men sommetider går det desværre galt.

Vent 10–15 minutter

Hvis du lige har udgivet din hjemmeside; omdøbt din hjemmeside; tilføjet et nyt domæne; valgt et nyt primært domæne; genaktiveret dit domæne; eller rørt ved opsætningen under Sider & Domæner: Det er helt normalt!

Forsvinder sikkerhedsfejlen ikke inden for 10–15 minutter, så kontakt Kundeservice, og så kan vi se, om certifikatet skal udstedes manuelt, eller om fejlen skyldes noget helt andet.

Usikre Scripts og iFrames

Hvis du har indsat et script, iframe, eller lignende, så skal du være opmærksom på, at alle URLs skal have et foranstillet https://. Understøtter leverandøren af scriptet eller iframen kun http://, så skal du tage det med leverandøren, for det er ikke længere understøttet af moderne webbrowsere.

Forkert klokkeslæt, dato, tidszone

Hvis klokkeslæt, dato eller tidszonen står forkert på din computer, så kan du opleve, at du ikke kan besøge mange hjemmesider.

Gammel Software

D. 30. september 2021 blev internettet opdateret med ny sikkerhed. Dette betyder, at du kan se sikkerhedsfejl, når du er på nettet — og Bricksite er ingen undtagelse. Opdater venligst dit operativsystem og browser til den senest understøttede version.

Denne software fungerer ikke længere med Bricksite som følge af den globale opdatering:

< Windows XP SP3
< macOS 10.12.1 (Sierra)
< Linux Ubuntu 16.04 LTS
< Android 7.1.1 (Nougat)
< iOS 10
< Firefox 50

Men Hvad er SSL?

Med et Premium abonnement hos Bricksite, får du gratis SSL på din side. SSL er i princippet et certifikat, som krypterer informationerne, der sendes mellem den besøgende og din side. Det vil sige, at du er beskyttet, så andre ikke "kigger med". Det svarer til, at man forsegler et brev, så det ikke kan åbnes undervejs i forsendelsen — SSL er bare meget sikrere end det!

SSL er utroligt vigtigt, fordi det opbygger tilliden mellem din besøgende, og din side. Der vil på din side vises følgende ikon, ved siden af URL'en i søgefeltet:

Opdateret den: 02/11/2021