Facebook - Få Likeknap og Væg, Events, mv. på din hjemmeside

Indhold

Facebook Like-knap
Facebook Væg / Timeline
Facebook Events

Facebook er et rigtig godt værktøj til lade nye besøgende finde sin hjemmeside. Nogle gange kan det endda være smart at vise noget indhold fra Facebook på sin hjemmeside. Vi vil nu gå mulighederne igennem her.

Facebook har foretaget ændringer til alle plugins fra d. 6. juli 2021, hvormed brugere i EU/EØS ikke længere kan se pluginnet, eller får en fejl, hvis de ikke er logget ind på Facebook og har accepteret cookies.

HUSK at overholde lovgivningen. Facebook lægger en eller flere cookies af typerne Statistik og/eller Markedsføring og indsamler slutbrugerens persondata til markedsføring, når du indsætter noget fra Facebook på din hjemmeside. Det er lovpligtigt indsætte et Cookiebanner og en Privatlivspolitik/Persondatapolitik på din hjemmeside, samt underskrive en Databehandleraftale med Facebook.

Facebook Like-knap

Du kan indsætte en Like-knap på din hjemmeside, så du kan sprede budskabet (og få god SEO-interaktion og aktivitet på din hjemmeside som en bonus).

For at komme igang, skal du først finde din Facebook-URL. Denne kan findes ved at tilgå din Facebook side, og kopiere adressen vist i din browser, fx https://facebook.com/bricksite.

Tryk på dette link for at komme til Facebook.

Her kan du vælge hvordan knappen skal se ud. Husk at indsætte din URL fra før i feltet URL to Like.

Når du er tilfreds, trykker du på Get code.

Herefter skal du vælge IFrame og kopiere koden.

Til sidst Indlejrer du koden i en Sektion på din hjemmeside.

Facebook Væg / Timeline

For at komme igang, skal du først finde din Facebook-URL. Denne kan findes ved at tilgå din Facebook side, og kopiere adressen vist i din browser, fx https://facebook.com/bricksite.

Tryk på dette link for at komme til Facebook.

Under Tabs sørger du for at skrive timeline.

Her kan du vælge, hvordan integrationen skal se ud. Husk at indsætte din URL fra før i feltet Facebook Page URL.

Når du er tilfreds, trykker du på Get code > IFrame og kopierer koden.

Til sidst Indlejrer du koden i en Sektion på din hjemmeside.

Facebook Events

For at komme igang, skal du først finde din Facebook-URL. Denne kan findes ved at tilgå din Facebook side, og kopiere adressen vist i din browser, fx https://facebook.com/bricksite.

Tryk på dette link for at komme til Facebook.

Under Tabs sørger du for at skrive events.

Her kan du vælge, hvordan integrationen skal se ud. Husk at indsætte din URL fra før i feltet Facebook Page URL.

Når du er tilfreds, trykker du på Get code > IFrame og kopierer koden.

Til sidst Indlejrer du koden i en Sektion på din hjemmeside.

Opdateret den: 06/02/2022