Elementer

Indhold.

Tilføj Element
Rediger Element
Flyt Element
Slet Element

Tilføj Element

Tilføj Element.

Du har muligheden for at tilføje forskellige elementer til dine sektioner. Det kan fx være et billede, video, tekst, ikon (logo), m.m.

Du indsætter et element, ved at klikke på selve sektionen, eller alternativt, på et af elementerne i sektionen, hvor du vil tilføje et element.

Dernæst bevæger du musen hen mod de lodrette prikker ( : ), hvorefter menuen vil udvide sig.

Tryk nu på ( + ) og tilføj et element i den nye menu, som viser sig.

Rediger Element

Når du har indsat et element, har du mulighed for redigering, ændre rækkefølge, links, m.m.

Klik på det indsatte element, og redigerings menuen vil komme frem.

Flyt Element

Du kan bytte om på elementer inden for en sektion. Du kan ikke flytte elementer mellem sektioner.

Klik på elementet og udvid redigeringsmenuen.

Derefter flytter du rundt på elementerne med pilene op/ned (▲/▼).

Slet Element

Slet Element.

Ønsker du at fjerne et element, så klik på elementet i sektionen, og vælg det røde X.

TIP. Der vises en rød ramme omkring det element eller den sektion, du sletter.

Opdateret den: 29/09/2021