Duplikér en hjemmeside (kopier)

Dupliker en hjemmeside med få klik

Dupliker dine hjemmesider med Bricksite's nye funktion i "Mit Bricksite". Spar tid og opret flere versioner ved at eksperimentere med design, indhold og funktioner uden at skulle opbygge alt fra bunden igen. Opnå ensartet branding og designstil på tværs af alle hjemmesiderne. Funktionen er tilgængelig for både gratis og Premium-versionen.

Hvorfor skal man bruge denne funktion?

1️⃣ Spar tid og besvær ved at oprette flere hjemmesider med samme design i en enkelt, nem proces.

2️⃣ Hold din branding konsistent og genkendelig på tværs af alle dine hjemmesider.

3️⃣ Udvid din rækkevidde og nå ud til et globalt publikum ved at udgive dine hjemmesider på flere sprog, uden at skulle ændre på designet.

4️⃣ Test og eksperimenter med din hjemmeside på en hurtig og enkel måde ved at lave en backup og eksperimentere før du implementerer ændringer.

5️⃣ Få et nemt overblik over, hvordan din hjemmeside har udviklet sig over tid, og hold styr på ændringer på tværs af dine hjemmesider.

Sådan gør du:

Login på Mit Bricksite

Gå til oversigten "Mine hjemmesider" (det er typisk her du lander efter login)

Tryk på de tre prikker, i højre side, ud for den hjemmeside du ønsker at duplikere

Tryk på "Dupliker"

Giv din nye hjemmeside et navn. Det er muligt at bruge almindelige bogstaver, tal og mellemrum.

Se videoen her, med en gennemgang:

Du er naturligvis velkommen til at skrive til vores support, hvis du har brug for hjælp eller vejledning til at duplikere din hjemmeside.

Opdateret den: 15/02/2023