Blog

Vi oplever en del problemer med Blog/Artikel-sektionstypen i Bricksite 2. Vi anbefaler dig at opgradere til Bricksite 3 eller oprette din blog som almindelige sider. Fx kommer blogposts ikke med i hjemmesidens sitemap. Blogposts kopieres ikke med, hvis du opretter en kopi af hjemmesiden. Blogposts med samme navn overskriver hinanden, og der kan opstå problemer med interne links.

Ønsker du alligevel at fortsætte, se herunder.

Indhold

Blogindstillinger
Tilføj Blogindlæg
Redigér Blogindlæg
Flyt Blogindlæg
Slet Blogindlæg

Blogindstillinger

Hvis du klikker på Sektionsindstillinger, kan du her redigere din blogs udseende. Her anbefaler vi, at du forsøger dig frem. Det kan ikke gå galt.

Tilføj Blogindlæg

For at tilføje et indlæg til bloggen, skal du vælge at klone et af de eksisterende blogelementer på klon-ikonet.

Der vil herefter blive oprettet et nyt indlæg, magen til det eksisterende (dette gør det let blot at skifte billede og tekst ud, og beholde opsætningen fra det eksisterende).

Redigér Blogindlæg

Klik på det pågældende blogindlæg, og redigér det med et tryk på blyantsikonet ( ✎ ).

Når du først har redigeret og udgivet dit indlæg, vil det altid kunne findes hurtigt frem igen under Sideoverblik > Blog Posts.

Flyt Blogindlæg

Udvid menuen under Sektionsindstillinger ud for de to prikker ( : ).

Tryk på pilene ( < > ).

Slet Blogindlæg

Udvid Sektionsindstillinger ud for de to prikker ( : ) , og slet indlægget ved at klikke på det røde X.

TIP. Der kommer en rød ramme omkring det, du er ved at slette, som hjælper dig med at slette det rigtige.

Opdateret den: 22/04/2022