Billeder - Generelt

Anbefalede Billedstørrelser

I Bricksite 2 kan du vælge billeder fra Mediebiblioteket. Men du kan selvfølgelig også uploade dine egne billeder og GIF'er. De bør overholde disse specifikationer, så din side fungerer optimalt.

Billede til fuld skærm (header, o.lign.): 1500 x 1500 pixels — 72 PPI.
Alle andre billeder: 750 x 750 pixels — 72 PPI.
Filstørrelse: 50–200 KB.
Filformater: Anvend gerne JPG/JPEG-billeder. Hold dig generelt fra at anvende PNG-billeder, som fylder en del. Hvis du har mange PNG-billeder, så bliver din hjemmeside langsom og tung at indlæse.

TIP. Du kan resize dine billeder i fx Photoshop eller i  dette værktøj fra Google. Hvis du anvender animerede billedfiler, så brug GIF i stedet for aPNG. Vi understøtter pt. desværre ikke vektorgrafik (SVG) og WebP.

Brug Dit Eget Billede

Tryk i billedholderen eller på et eksisterende billede og vælg Upload Billede.

Brug Mediebiblioteket

Tryk i billedholderen eller på et eksisterende billede og vælg Mediebibliotek-ikonet.

TIP. Mediebiblioteket er vores gratis værktøj til dig, hvor du kan bruge løs af profesionelle royalty-free billeder uden at kildehenvise, og uden at betale for licensomkostninger.

Mere til historien

Husk at se vores øvrige billedvejledninger for at læse om, hvordan du indsætter flere billeder i dit galleri, eller hvilke effekter du kan tilføje. Du finder disse i søgefeltet ved at søge efter Billeder.

Opdateret den: 21/02/2022