Billeder - Galleri

Indhold.

Galleriindstillinger
Tilføj Billede
Erstat Billede
Flyt Billede
Slet Billede

Galleriindstillinger

For at tilgå Galleriindstillinger skal du klikke på et element i galleriet og vælge på Sektionsindstillinger.

Her har du mulighed for at ændre galleri-typen, synlige elementer, effekter m.m.

Galleritype: Denne indstilling angiver, hvordan billederne skal stå i forhold til hinanden. Skal de sættes op ligesom fliser (Normal), eller skal de stå fx forskudt (Mazonite).

Antal elementer i rækken: Angiver antallet af billeder pr. linje.
Mellemrum mellem varer: Angiver mellemrummet mellem billederne.
Elementhøjde: Angiver højden af billederne.
Tilføj/Fjern header: Tilføjer/fjerner en overskrift øverst i selve gallerisektionen.
Synlige elementer: Tilføjer/fjerner overskrift/undertitel på ALLE billederne inden for sektionen. Dette kan ikke fortrydes.

TIP. Indstillingen Normal virker bedst, hvis billederne har samme størrelsesforhold, fx hvis alle billeder er kvadratiske. Ellers vælg en af de to øvrige muligheder.

Tilføj Billede

For at tilføje et element til dit galleri, skal du klikke på Klon-ikonet ( ⎘ ) under Elementindstillinger på det billede, som klonen skal indsættes efter.

Efterfølgende erstatter du billedholderen med et nyt billede.

Erstat Billede

For at uploade dine egne billeder til et galleri skal du klikke på en billedholder og vælge Upload Billede eller Mediebibliotek.

TIP. Mediebiblioteket er vores gratis værktøj til dig, hvor du kan bruge løs af profesionelle royalty-free billeder uden at kildehenvise, og uden at betale for licensomkostninger.

Flyt Billede

For at flytte elementer i galleriet, kan du benytte pilene ( < > ) under Elementindstillinger.

Slet Billede

For at slette et billedeelement skal du klikke på det røde ( X ) under Elementindstillinger.

Opdateret den: 03/03/2022