Beskyttet Område (Classic)

Du kan beskytte dine sider med brugerlogin.

Du bruger login under "Administration" og derefter "Brugere".

Det er en god idé at starte med at oprette et beskyttet område og bagefter oprette de forskellige brugere.

OPRET BESKYTTET OMRÅDE
Klik på "Beskyttede Områder" > "Opret Beskyttet Område". Giv området et navn og sæt flueben i de sider, som skal beskyttes. Du skal vælge alle de sider, der skal beskyttes. Også undersider.

OPRET BRUGER
Klik på "Ny gæst". Sæt derefter flueben i det beskyttede område som brugeren skal have rettighed til. Derefter udfyldes felterne med de påkrævede oplysninger og der klikkes på "Gem og Luk".

LOGIN-MODULER
Der er 2 varianter af modulet.

Med "Familielogin" kan du oprette en bruger/gæst, og med det kan de logge ind på de sider, som du vælger skal være beskyttet.

Med "Firmalogin" kan du oprette 20 brugere/gæster, der med hvert sit login kan logge ind på de sider, som du vælger skal være beskyttet. Det kan være hver deres side, eller du kan bestemme, at de alle har adgang til samme område.