Nogle af vores tjenester synes ikke at virke i øjeblikket.

Vores team er blevet underrettet og arbejder på at løse problemet.

Denne adgangskontrol kan let omgås og er ikke en tilstrækkelig beskyttelse af data fra offentligheden. Du bør være varsom med det indhold, du lægger op på siden, og vi anbefaler ikke at lægge sensitive eller fortrolige oplysninger på din hjemmeside.

Gå ind på undersiden, som du vil have adgangskodebeskyttet.



Klik på de tre streger ( ≡ ) ude til venstre i menulinjen.



Vælg Generelle Indstillinger.



Tryk på fanen Adgang.



Her indtaster du en adgangskode for siden, som du efterfølgende kan dele med de relevante besøgende.



Tryk på Sæt.



Udgiv din hjemmeside.

Hjalp denne artikel dig?
Annuller
Tak!