Baggrund - Sektion

Indhold.

Fast Baggrundsfave
Baggrundsbillede
Mediebibliotek

Du kan ændre baggrundsfarven eller indsætte et baggrundsbillede i en sektion.

TIP. Overvej dine farver og effekter nøje, da det kan virke forstyrrende. Læs gerne vores Designguide, samt om EUs Webtilgængelighedskrav.

Fast Baggrundsfarve.

Hvis du ikke vil have et billede, men en fast farve på din hjemmeside, så først fjern billedet på det røde ( X ).

Vælg derefter Nej, kun elementet.

Tryk igen på sektionen og vælg Ændr Farve.

Vælg en farve fra paletten, eller tryk på ( ... ) for at få en fuld farvepalette:

Baggrundsbillede

Hvis du gerne vil indsætte et baggrundsbillede i et afsnit, kan du altid klikke et tilfældigt sted i sektionen og vælge Upload billede.

Mediebibliotek

Alternativt kan du bruge et billede fra Mediebiblioteket (det lille mediebibliotek-ikon).

TIP. Mediebiblioteket er helt gratis at bruge, og du behøver ikke at kreditere billederne.

Opdateret den: 19/05/2021