Classic er et udgået produkt og er lukket for kundetilgang. Eksisterende kunders hjemmesider i det gamle Classic fortsætter pt. uden ændringer. Vi opdaterer dig direkte pr. email, via sociale medier og på www.bricksite.dk, inden vi lukker helt ned for Classic, så du kan nå at tage en kopi af dit indhold, inden det bliver slettet. Vi anbefaler alle kunder hurtigst muligt at opgradere til Bricksite 3.

Ændre Baggrundsbillede på Hjemmesiden

Man har med modulet "Designstudio" mulighed for at tilpasse eksisterende skabeloner. Der kan også sættes baggrundsfarve eller billede i både indholdsfelter, afsnit, spalter og generelt for hele hjemmesiden. Se billederne herunder.

Med modulet "Baggrundstapet", kan man ændre baggrund for hjemmesiden generelt. Skriv "Baggrund" i søgefeltet her på siden og se vejledning.

Baggrundsfarve i Enkelte Tekst-afsnit

Marker teksten og klik på ikonet for rediger CSS (AA). Klik på baggrund og vælg en farve.

Baggrundsfarve / Billede i Tabel

Du kan indsætte en tabel og lave en baggrundsfarve i de enkelte felter/kolonner. Højreklik i tabellen og rediger enten tabelegenskaber, række eller celleegenskaber. Under "avanceret" kan du angive en baggrundsfarve.

Deaktiver Baggrund

Hvis du tidligere har haft aktiveret og anvendt baggrunds-modulet, kan det i sjældne tilfælde blive nødvendigt at deaktivere dette i brugen af designstudio.

For at deaktivere baggrunds-modulet, skal du gå ind i modulet "Design din hjemmeside".

Du deaktiverer modulet under "Indstillinger", ved at markere i "Deaktivér baggrunds-modul".

Hvis du ønsker at aktivere modulet igen, fjerner du blot markeringen.