Baggrund (Classic)

Ændre Baggrundsbillede på Hjemmesiden

Man har med modulet "Designstudio" mulighed for at tilpasse eksisterende skabeloner. Der kan også sættes baggrundsfarve eller billede i både indholdsfelter, afsnit, spalter og generelt for hele hjemmesiden. Se billederne herunder.

Med modulet "Baggrundstapet", kan man ændre baggrund for hjemmesiden generelt. Skriv "Baggrund" i søgefeltet her på siden og se vejledning.

Baggrundsfarve i Enkelte Tekst-afsnit

Marker teksten og klik på ikonet for rediger CSS (AA). Klik på baggrund og vælg en farve.

Baggrundsfarve / Billede i Tabel

Du kan indsætte en tabel og lave en baggrundsfarve i de enkelte felter/kolonner. Højreklik i tabellen og rediger enten tabelegenskaber, række eller celleegenskaber. Under "avanceret" kan du angive en baggrundsfarve.

Deaktiver Baggrund

Hvis du tidligere har haft aktiveret og anvendt baggrunds-modulet, kan det i sjældne tilfælde blive nødvendigt at deaktivere dette i brugen af designstudio.

For at deaktivere baggrunds-modulet, skal du gå ind i modulet "Design din hjemmeside".

Du deaktiverer modulet under "Indstillinger", ved at markere i "Deaktivér baggrunds-modul".

Hvis du ønsker at aktivere modulet igen, fjerner du blot markeringen.