Artikler om: Sikkerhed
Denne artikel er også tilgængelig på:

Avanceret beskyttelse af dine domæner

Denne vejledning henvender sig til avancerede brugere.

Indhold

Aktiver DNSSEC
Forhindr misbrug af domæner, der sender/modtager email
Forhindr misbrug af domæner, der ikke sender/modtager email

Aktiver DNSSEC

Kommer snart. Spørg i Kundeservice.

Forhindr misbrug af domæner, der sender/modtager email

SPF

SPF er opsat som standard på Bricksite Mail, men du kan sikre din email yderligere mod misbrug ved at ændre fra ~all til -all til sidst i SPF-recorden.

DKIM

Skal opsættes gennem Kundeservice.

DMARC på ét domæne

_dmarc.maindomain.tld. 3600 IN TXT "v=DMARC1; p=reject; rua=mailto:mail@maindomain.tld; ruf=mailto:mail@maindomain.tld; fo=1;"

Vi anbefaler indstillingen p=reject; (og minimum p=quarantine;), som blokerer for spam og misbrug af dit domæne.

DMARC på tværs af domæner

Hvis du har mange domæner, kan du synkronisere DNS–indstillingerne på tværs, så du kun behøver at rette indstillingerne til ét sted.

På alle sekundære domæner opsættes denne record, som henviser til hoveddomænet:
_dmarc.secondarydomain.tld. 3600 IN CNAME _dmarc.maindomain.tld.

hoveddomænet opsættes disse to records. Denne record er den eneste, som behøver at opdateres i fremtiden.
_dmarc.maindomain.tld. 3600 IN TXT "v=DMARC1; p=reject; rua=mailto:mail@maindomain.tld; ruf=mailto:mail@maindomain.tld; fo=1;"
*._report._dmarc.maindomain.tld. 3600 IN TXT "v=DMARC1;"

Forhindr misbrug af domæner, der ikke sender/modtager email

MX

MX skal slettes helt, eller udfyldes med et enkelt punktum (.).

SPF

maindomain.tld. 3600 IN TXT "v=spf1 -all"
og
*.maindomain.tld. 3600 IN TXT "v=spf1 redirect=maindomain.tld"

DKIM

*._domainkey.maindomain.tld. 3600 IN TXT "v=DKIM1; p=;"
og
*._domainkey.*.maindomain.tld. 3600 IN CNAME dkim-reject._domainkey.maindomain.tld.

DMARC

_dmarc.maindomain.tld. 3600 IN TXT "v=DMARC1; p=reject;"

Opdateret den: 22/11/2021