Artikler om: Mit Bricksite Selvbetjening
Denne artikel er også tilgængelig på:

Slet Din Hjemmeside

Du opsiger ikke dit abonnement ved at slette hjemmesiden. Det skal du gøre separat.

Sletning af en hjemmeside kan ikke fortrydes. Vær sikker på at du ønsker at slette din hjemmeside!

Tryk på de tre prikker (•••) ud for hjemmesiden, som skal slettes, og tryk på Slet Hjemmeside.

Bekræft sletning som angivet i vinduet, og klik på Bekræft

Gammel Selvbetjening

I oversigten vælger du den hjemmeside, du vil slette, og trykker på Rediger.

Tryk på ikonet med de tre streger ( ≡ ) ude i venstre side for at åbne sidemenuen.

Tryk på Mine Hjemmesider.

Du skal måske scrolle ned for at se valgmuligheden.

Dette åbner en ny fane med et overblik over alle dine hjemmesider.

Før musen hen over øverste højre hjørne på den hjemmeside som du gerne vil slette.

Her kan du slette siden på det røde ( X ).

Bekræft sletningen med et tryk på Ja tak.

Hvis du ønsker at få din bruger helt slettet: Se her.

Opdateret den: 17/01/2023