Artikler om: SEO
Denne artikel er også tilgængelig på:

Bliv Synlig på Google - Google My Business

Du kan registrere din forretning og hjemmeside i Google My Business for at få ekstra udbytte af søgeresultaterne i Google Search.

Du vil få en hel boks til højre i søgeresultaterne. Dermed vil kunderne lettere kunne komme i kontakt med dig og se informationer hurtigt.
Du vil kunne ændre dine helligdagsåbningstider, specielle åbningstider under COVID–19.
Besvar anmeldelser, som brugerne lægger i Google Maps.
Vis tilbud, kampagner, og nyheder direkte i søgeresultaterne.
Opdatér din forretnings logo.
Google har en annoncekredit på 600 kr. ved registrering i Google My Business, som du kan anvende til at markedsføre din hjemmeside med.

Søg efter din virksomhed på Google. Google har eventuelt allerede lavet en boks i højre side af søgeresultaterne.

Tryk på Ejer du denne virksomhed? og gennemgå trinnene der dukker frem.

Bekræft din identitet. Dette kan gøres med SMS, telefonopkald, email, eller brevpost.

TIP. Hvis du allerede har registreret din hjemmeside i Google Search Console, så vil du for det meste være automatisk verificeret i Google My Business. Vi anbefaler denne metode.

Du kan nu hurtigt ændre dine kontaktoplysninger, åbningstider, osv., som Google viser. Derudover kan du vise din forretningslokation på et kort.

Opdateret den: 12/12/2021