Modtag Driftsinfo

Modtag en notifikation, hvis din hjemmeside går ned.

Du kan tilmelde dig Google Analytics, hvor du også kan få besked, hvis der registreres et pludseligt fald i trafikken til din hjemmeside.

Alternativt kan du hos FreshPing ganske gratis oprette en konto og pinge op til 50 domænenavne i minuttet. Vi anbefaler dog, at man moderer frekvensen, fx én gang i timen, så din hjemmeside ikke belastes unødvendigt. FreshPing er smart, fordi det også kan tjekke for fx fejl 403, 404, 500, eller om der er problemer med SSL-certifikatet.

Driftsinfo fra Bricksite.

Generelt.

Se generel driftsinfo om Bricksites services her.

Email.

Du har mulighed for at modtage notifikationer ved driftsproblemer med vores professionelle emailløsning. Vi tilbyder følgende notifikationskanaler:

Email
SMS
RSS / Atom Feed

Vigtigt!

Du er kun interesseret i at blive tilmeldt kategorien Hosted Email, hvor du vælger indstillingerne:

Cluster A
Webmail

TILMELD DIG HER på knappen Subscribe to Updates.
Du kan til enhver tid afmelde disse statusemails igen i bunden af hver email/sms, eller ved at administrere din tilmelding via linket her ovenfor.

Opdateret den: 05/10/2021