Velkommen til Bricksite Builder!

Bricksite Builder er på gaden! Vi arbejder på nyt inspirerende indhold. Hold øje her.

Bricksite er en all-in-one webplatform, hvor du kan bygge din hjemmeside i Bricksite Builder. Derudover tilbyder vi email, domænehåndtering, kundeservice, serverplads, webhotel og domænehåndtering.

Bricksite Builder 3 er stadig i betaudgave

Vær opmærksom på, at Bricksite Builder 3 stadig er under aktiv udvikling, og der kommer nye funktioner, indhold, forbedringer og fejlrettelser næsten hver dag i den kommende fremtid.

Vi håber på din tålmodighed og forståelse, og i den forbindelse må du meget gerne sende din feedback til os. Du finder en smilende feedbackwidget nederst til venstre, når du er inde at redigere din hjemmeside i Bricksite Builder 3. Her kan du give en stjernebedømmelse af din nuværende oplevelse af systemet, og sende forbedringsforslag til udviklerne.

Vores udviklere læser alt feedback, men vi forbeholder os retten til at prioritere iblandt de indkommende forslag.

Send din feedback via feedbackwidgeten nederst til venstre inde i Bricksite Builder 3.

Opdateret den: 07/09/2022