Artikler om: Bricksite Konto
Denne artikel er også tilgængelig på:

Skift eller Nulstil Adgangskoden til Din Bricksite Konto

Indhold

Skift Adgangskoden i Mit Bricksite
Nulstil Adgangskoden

Skift Adgangskoden i Mit Bricksite

Tryk på pilen (⌵) ud for Din Profil øverst til højre

Vælg Kontoindstillinger

Skriv den nuværende og den nye adgangskode og tryk på Opdater Adgangskode.

Nulstil Adgangskoden

Har du glemt din kode, så skal koden nulstilles helt. Dette kræver, at du har adgang til emailadressen, som brugeren er oprettet med.

Tryk her for at nulstille din adgangskode.

Indtast kontoindehaverens emailadresse.

Kontoindehaveren modtager en nulstillingsemail inden for 15 minutter med et nulstillingslink til at nulstille kontoens adgangskode.

Indtast din nye adgangskode og gem med et tryk på Opdater Adgangskode.

Opdateret den: 05/07/2022