Artikler om: Fejlfinding
Denne artikel er også tilgængelig på:

Sådan tager du et screenshot

Windows

På Windows kan du klikke på WINDOWS+PrtScrn på dit tastatur.

Windowsknappen er også kendt som Start–knappen.

Billedet vil herefter blive gemt i mappen Billeder > Skærmbilleder.

Ingen PrtScrn-Knap på Dit Tastatur?

På den nyeste Windows-opdatering kan du trykke WINDOWS+SHIFT+S og derefter trække en firkant rundt om det, du vil tage et screenshot af.

Derefter indsætter du screenshottet i chatten eller i dit emailprogram med CTRL+V.

Mac

På Mac skal du taste CMD+SHIFT+3 på dit tastatur for at tage et screenshot.

Filen lander på dit skrivebord, hvor du kan sende den til os på email, eller indsætte den i chatten med CMD+V.

Telefoner

iOS

Afhængigt af telefonmodel:

Hold POWER+LYDSTYRKE OP inde på samme tid; eller

Hold POWER+HOME inde på samme tid.

Android

Afhængigt af telefonmodel:

Hold POWER+LYDSTYRKE NED inde på samme tid; eller

Hold POWER+LYDSTYRKE OP inde på samme tid; eller

Hold POWER inde og vælg indstillingen Tag Et Screenshot; eller

Åbn Appskifteren og vælg Tag et screenshot.

Opdateret den: 05/10/2021