Køb Bricksite Premium — Udnyt din hjemmesides fulde potentiale

Hvad er Bricksite Premium?

PREMIUM er til dig, der ønsker at hjemmesiden vises på dit eget domæne. Der kræves 1 abonnement pr. hjemmeside, du ønsker domæne på. Hver opgraderet hjemmeside kan have et ubegrænset antal domæner. Du kan vælge mellem månedlig og årlig betaling.

Opgrader til Bricksite Premium

Tryk på "Forbind domæne" enten i "Administrer Hjemmeside" eller i din oversigt.

Klik på en hvilken som helst knap med teksten "Forbind domæne"

Eller klik her for at gå direkte til opgraderingen.

Vælg om du ønsker et domæne

Du kan vælge et af de foreslåede domæner, søge efter et nyt, eller springe det over ved at klikke "Jeg har allerede et domæne".

Vælg din ønskede periode for dit Premium abonnement. Du kan vælge mellem månedlig og årlig betaling.

Vælg med knappen under prisen, og klik "Køb nu"

Indtast dine oplysninger og betalingsoplysninger, eller vælg fra listen, såfremt disse allerede er indtastet.

Gennemfør betalingen.

Dit betalingskort skal være aktiveret med 3D Secure, hvis du er bosiddende i EU/EØS. Kontakt din kortudsteder eller Kundeservice ved spørgsmål.

Når betalingen går igennem, vil dit domæne allerede være tilknyttet din hjemmeside.

Når betalingen gennemføres, har vi allerede klaret opsætningen for dig

Hvis dit domæne ikke er tilknyttet automatisk, kan du forbinde dit domæne ved at følge denne vejledning