Hvad med mit nuværende hjemmesidenavn/domæne ? skrevet af brugeren
Hvad sker der med mit bricksite-navn, hvis jeg køber eller tilknytter et domæne ?

Re: Hvad med mit nuværende hjemmesidenavn/domæne ? skrevet af supporteren
Har du hjemmesiden www.bricksite.com/dit-navn kan du under tilvalg tilføje et domæne til siden, f.eks. www.dit-navn.dk eller www.din-virksomhed.dk - Hjemmesiden vil så blive vist på det nye domæne.

Du kan vælge om hjemmesiden også skal vises på det gamle bricksite-navn ( oprindelig alias ), men dette fraråder vi !

Du ser indstillingerne for dette under "Administration" >> "Site og domæner".

Vælg primære domæne OG slå viderestilling til.

Dit bricksite-navn som du fik da du oprettede hjemmesiden vil altid eksistere, så hjemmesiden vil kunne vises, hvis dit domæne bliver opsagt eller du sletter det.