Kan jeg gøre hjemmesiden offline ? skrevet af brugeren

Re:Kan jeg gøre hjemmesiden offline ? skrevet af supporteren
Ja, du kan under "Site og domæner" i menuen, gøre siden "Offline". Det gør du under "Site/synlighed".

Du kan også vælge ikke at gøre hele siden offline, men i stedet gøre siderne på hjemmesiden offline individuelt. Så kan du beholde en eller flere sider online, mens du redigerer de andre. Denne mulighed finder du under "sideindstillinger" for hver enkelt side.