Gode råd: undgå e-mailadresse på hjemmesiden skrevet af brugeren

Re: Gode råd: undgå e-mailadresse på hjemmesiden skrevet af supporteren
Hvis man vil undgå spam, er det en god idé ikke at vise sin e-mailadresse på hjemmesiden. Benyt i stedet den gratis kontaktformular.

Der står døgnet rundt søgerobotter og gennemgår hjemmesider for e-mailadresser, så hvis man vælger at have sin mailadresse stående på hjemmesiden, bliver man fundet og kan få store mængder spam.

Det undgår man, hvis man benytter en kontaktformular.

I gæstebogen og kontaktformularen er der automatisk indsat "spam-minimering". Denne kan fjernes under "Formularfelter", men man kan så risikere store mængder spam.