Hvad er velkomstsiden? skrevet af brugeren

Re: Hvad er velkomstsiden? skrevet af supporteren
Vi har lavet en sidetype der egner sig til at være den første side man møder på hjemmesiden. Der er forskellige funktioner og moduler kun udviklet til velkomstsiden. Man kan have flere velkomstsider på sin hjemmeside.

Du kan se mulighederne ved at klikke på ikonet for "rediger afsnit" øverst i venstre hjørne i de enkelte felter.

Du kan ændre overordnet skabelon for velkomstsiden ved at klikke på ikonet for "Sideindstillinger" øverst til venstre på siden.

Velkomstsiden er det først dine besøgende ser, så det er vigtigt at den får de besøgende til at blive. Hvis den er alt for rodet og uoverskuelig, navigerer man væk fra hjemmesiden.

1: Brug samme type overskrift

2: Brug samme skrifttype og størrelse

3: Hav ikke for meget indhold på velkomstsiden, men hold teksten kort og lav links længere ind på hjemmesiden.