Kan jeg blive vist på Bricksites hjemmeside? skrevet af brugeren

Re: Kan jeg blive vist på Bricksites hjemmeside? skrevet af supporteren
De hjemmesider der bliver vist med billede på Bricksites hjemmeside, er udvalgte hjemmesider. Typisk har hjemmesiderne købt design eller opsætning af indhold. Dette er dog ikke ensbetydende med at man bliver vist på hjemmesiden.

Man kan oprette sin hjemmeside på vores "hjemmesidelister". Det gør man under Administration --> Søgemaskineoptimering --> Hjemmesidelister. Hvis hjemmesiden opfylder en række krav, vil den blive vist på hjemmesidelisterne. Du kan læse mere om det i modulet.