Hvordan laver jeg et link? skrevet af brugeren

Re:Hvordan laver jeg et link? skrevet af supporteren
Du markerer et eller flere ord i det pågældende tekst-afsnit og klikker på ikonet for link.

Derefter vælger du om du vil linke til et andet websted, en side på din hjemmeside eller måske en fil eller billede i dit fil-bibliotek.

Hvis det er et eksternt link, skal du i feltet url, skrive hvor du vil linke til. Uanset om det er en hjemmeside, mailadresse eller telefonnummer.

Du skal også vælge om linket skal åbne i et nyt vindue eller om det skal åbne i samme vindue. Typisk åbner filer/billeder og andre websteder i et nyt vindue og hvis du linker til en intern side på din hjemmeside åbner den i samme.