Jeg har godkendt redelegering. Hvorfor virker det ikke ? skrevet af brugeren

Re: Jeg har godkendt redelegering. Hvorfor virker det ikke ? skrevet af supporteren
Som der også står i den mail du har modtaget fra både os og fra DK-Hostmaster, går der 24 timer inden en redelegering virker fuldt ud hos DK-Hostmaster. I det tidsrum, kan man opleve at man nogle gange ser sin gamle hjemmeside og nogle gange den nye. Det er meget normalt.

24 timer efter at man har godkendt redelegeringen, vil alt køre som det skal.

HUSK også at din computer gemmer alle de hjemmesider du besøger, så hvis du har forsøgt at besøge hjemmesiden på et tidspunkt, hvor flytningen ikke var gået igennem, kan din computer vise dig din gamle hjemmeside eller slet ingen. Du kan nulstille din internethistorie, eller genstarte din computer.