Kan jeg selv styre DNS (blive hos min nuværende udbyder) ? skrevet af brugeren

Re: Kan jeg selv styre DNS (blive hos min nuværende udbyder) ? skrevet af supporteren
Hvis du vælger "peg selv domæne" (under tilvalg), skal du selv kunne styre din dns for domænet.

Vi anbefaler at man har alle 3 A-records, men der er forskellige måder at gøre det på (eksempelvis en A og 2 CNAME )

1: Du sørger for at du selv kan styre dns og har muligheden for at ændre a-records. Spørg evt. det sted du har domænet.
2: Under "Tilvalg" køber du en "Peg selv et domæne på..." ( se billede 1 ).
3: Du laver 3 a-records der peger på ip-adressen: 147.135.129.19

Eksempelvis hvis domænet var mydomain.dk skulle det så sådan ud:

*.mydomain.dk ( stjerne-record ) Peger på: 147.135.129.19
mydomain.dk ( blank record ) Peger på: 147.135.129.19
www.mydomain.dk ( www-record ) Peger på: 147.135.129.19

HUSK når domænet kører korrekt at gå ind under "Administration" -> "Site og domæner" i vores system og vælg et "Primært domæne" OG slå viderestilling til. Der vil stå "Afventer" ud for domænet indtil domænet er korrekt peget på ovenstående ip-adresse.

Herunder er et billede af de ønskede records, samt hvor man retter sin DNS hos:
One.com (billede 2 og 3)
Dandomain (billede 4 og 5)
Sysedata. (billede 6 og 7)
GratisDNS (billede 8 og 9)

VIDEOEN viser hvordan et domæne bliver "peget" korrekt fra One.com. Eksemplet er fra hjemmesiden taxi7913.dk og det vil være helt samme fremgangsmåde for alle andre domæner.

VIDEO one.com